Boganbefalinger

Boganmeldelse af “Nøglens Vogtere – Den gyldne nøgle”

Titel: Nøglens Vogtere – Den gyldne nøgle (1)

Forfatter: Lene Dybdahl

Udgivelses år: 2012

Antal sider: 373

Okay, hvordan ville du reagere, hvis du kom hjem og opdagede, at din forældre var forsvundet? Den eneste, du havde tilbage i hele verden, var din tvilling? Eller hvordan ville du reagere, hvis du fandt ud af, at din familie gemte på en enorm hemmelighed, du aldrig rigtig havde været en del af, men så alligevel havde? David og Laura må stille sig selv og hinanden en masse spørgsmål i Lene Dybdahls “Nøglens vogtere – Den gyldne nøgle”!

Referat:

Tvillingerne David og Laura lever hverdagslivet med deres forældre. De går i skole, mens forældrene arbejder. En meget almindelig familie. Og så alligevel ikke … Familien Reyes er nemlig meget speciel!

En dag tager deres liv en voldsom drejning, da deres forældre forsvinder må mystisk vis. Små hemmeligheder begynder langsomt at dukke op, og på slægten Reyes skulder hviler et kæmpe ansvar. Et ansvar der fører David og Laura ud i den store hvide verden, og de må nu til Madrid i søgen på mysterier, hemmeligheder og deres forældres forsvinden.

I søgen finder tvillingerne ud af, at familien Reyes er nøglens vogtere! Nøglen der kan åbne op til to parallelle verdner! Men de må passe på! De er nemlig ikke de eneste, som kender til denne hemmelighed. En frygtelig sekt er på sporet af dem, og de gør alt for at få fingrene i dem!

Stjernestøv fra 1 til 5:

✨✨✨✨✨

Den her fantastiske fortælling er et kapløb med tiden, og du kan bestemt ikke lade være med at løbe med! Og du har slet ikke hørt det bedste endnu! Bogen er en del af en serie i tre dele! Så du må heller sætte dig godt til rette, for når du først har fået fingrene i bogen, så slipper du den ikke igen!

Målgruppen denne gang er også i børn- og ungekatagorien, men igen kan fantasy det, at lige meget hvilken målegruppe, den er skrevet til, så fanger den på magisk vis tit sine læsere. En vidunderlig bog du absolut rejser med i, og som jeg varmt kan anbefale, hvis du er til sprudlende fantasi, morderiske sekte og verdner der åbner sig for øjnene af dig!

Bogen kan læses eller høres på bl.a. Mofibo, Ereolen eller Saxo.

Der er ingen betalt reklame i blogindlægget. Derfor er ovenstående links heller ikke affliateret. Dette er bare ren anbefaling lige fra læserhjertet og til jer.

God læselyst

27 år. Det er præcis, hvad jeg er. Mig, Jeanne. Men jeg er også mor, bogelsker og forfatterspire. Lige nu arbejder jeg på min, forhåbentlig, debutroman "Alkymistens barnebarn", så wish me luck, og følg med i min rejse lige her - på bloggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *