Boganbefalinger

Sådan overlever du verdens undergang

Nu siger jeg det bare. Det starter altid med en virus … og … så … bryder … helvedet … løs!

Jeg har foreberedt mig i mange år, og nej, hamstring af toiletpapir og gær hjælper dig ikke. Hvis det var det første, du gjorde, da Mettepigen lukkede Danmark officielt ned, så BØR du virkelig læse med nu!

Der er ting, vi som dødelige ikke ved meget om. Ting vi ikke må panikke over, og derfor kommer det bag på mange af os, når helvedet først bryder løs. Folk kommer til at gå amok. Butikker bliver ødelagt. Hjem bliver plyndret, og igen må jeg sige, at det ikke er toiletpapiret eller gæren, der redder dig.

Først lukker de byerne ned, så sker det i regionerne, så når det hele lande, og til sidst befinder vi os i en ny og mere mørk verden end hidtil set. Katastrofen er ved at ske, og du er ikke foreberedt!

Men frygt ej kære læser, hjælpen er nær!

Du skal blot følge disse råd:

  1. Find et sted, hvor du kan sidde behageligt
  2. Nup dig en god kop af det stærke … eller bare det helt almindelige
  3. Tænd din mobilos, tablet eller computer – gå ikke ud!

Og nu er du klar! Her kommer mine fem bedste bøger til at forberede dig på verdens undergang! Bøger du bare må læse!

1. “Vejen” af Cormac McCarthy

Efter den store katastrofe forsøger en far og hans søn at overleve den barske hverdag, der nu præger USA. Det er ikke bare en kamp om overlevelse i en ikkeeksisterende civilisation, men også en kamp på at holde sammen og bringe både omsorg og kærligheden til hinanden.

Et sikkert mesterværk der bringer stof til eftertanke!

Find hele boganmeldelsen her og links til bogen.

2. “World War Z” af Max Brokks

Gennem øjenvidneberetninger fortælles bogen. Og gennem disse må vi forstå alvoren af en virus, der ikke bare dræber folk, men vækker dem til live igen som omvandrende døde. Døde med smitte og en virus der stadig har til formål at tilintegøre alt og alle.

De modige må rejse sig fra støvet af tabet af familie og venner og søge efter den virus, der må kunne føre til en kur. En kur der alt for længe har været undervejs men aldrig fundet. Tiden er inde til at handle!

Find hele boganmeldelsen her og links til bogen.

3. “Den første” af Justin Cronin

Det startede som en forfølgelse på en kræftkur med flagermus indblandet, men endte som et eksperiment på det perfekte våben, der slog fejl. Med fejlen fulgte forfærdeligheder, der ændrede alt.

Men for Amy Harper Bellafonte havde det endnu en betydning, og Brad Wolgast må nu forsøge at redde den lille pige med sit liv. For er hun mon nøglen til det store spørgsmål? Og hvordan kan man leve i 1.000 år?

Find hele boganmeldelsen her og links til bogen.

4. “Mayaforbandelsen” af Dustin Thomason

Det startede som en virus, men inden forskeren Gabriel Stanton fik set sig om, var der tale om en pandemi, der gennem søvnløshed hos sine ofre dræbte dem indvendigt eller lod dem klare tingene selv inden da.

Men hvordan hænger denne virus sammen med det nyopdaget kodeks fra den klassiske mayaperiode? Det vil Chel Manu snart finde ud af, og det bliver ikke blot en kamp med tiden, men også en kamp for jordens overlevelse!

Find hele boganmeldelsen her og links til bogen.

5. “Nedtælling” af Teri Terry

Den kom før nogle overhovedet kunne nå at reagere. En kæmpe eksplosion på en lille ø ud for Skotlands kyst, og så var helvedet brudt løs.

Kai’s søster har været forsvundet et helt år, men Shay så hende samme dag, det skete. Nu må Kai og Shay sammen mod tiden finde svar. Svar på søsterens forsvinden og svar på, hvad pokker det er, der sker omkring den! Og hvorfor er Shay pludselig blevet så interessant? Ikke bare for Kai, men også for militæret!?

Find hele boganmeldelsen her og links til bogen.

Så husk kære venner. Zombier skal ALTID rammes i hovedet med en stump genstand, ellers fortsætter de bare videre i halve “personer”. Ingen overlever en zombie apocalypse med toiletpapir og gær, der skal meget mere til! Skulle virusuheldet være ude, så gå i gang med at lede i fortidens historier og myter, måske ender du i sidste ende med at finde svar her. Måske opdager du endda en kur. Eller måske ender du med at leve i 1.000 år, eller blot kommer du dig over virussen, og vågner som en ny person! Hvem ved?

Knæk og bræk kære læsere!

God læselyst

PS. Ironi kan forekomme i artiklen, og du må ikke løbe skrigende rundt, som en høne uden hoved. Don’t worry, be happy, and stay home! <3

Mit navn er Jeanne Goldbech. Jeg er forfatter til bøger i både fantasy og realisme genren. Derudover er jeg også mor, kæreste, husalf, lærer, korrekturlæser og ja, meget mere. Jeg håber, du vil finde, hvad du søger. God læselyst. Forfatter til: 'Evigheden' fra '21 - en novellesamling sammen med 12 andre dygtige forfatter. 'Tikka og Laj'-serien - udkommer i 2024. Letlæs ungdomsbog - udkommer i 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *