Boganbefalinger

3 gode gys til Halloween

I aften er det Allehelgensaften. Mange i dag vil nok mest kende den som Halloweenaften. En, synes jeg, skøn aften. En aften hvor vi skal mindes de døde med lys, i f.eks. lanterner eller græskarhoveder, og rundt omkring i gader og stræder vil børn, forklædt som de mest uhyggeligste skabninger, vandre fra dør til dør og råbe “Slik eller ballade!?”. Altså hvis det ikke er (U)-hyggeligt, så ved jeg snart ikke 😉

MEN hvis ud meeeget heller vil sidde inde i dit læsehjørne med nedrullet gardiner og halvslukket lys, som jeg nok selv kommer til, så kommer her 3 helt fantastiske gyserromaner, der helt sikkert er en læsning værdig.

1. SAVAS VIDNER af Sara Bouchet

Hvis du er til krimi, videnskab, forskning, hekseprocesser, besatte børn og ander dæmoniske fortællinger samt romantik i særklasse, så skal du læse videre nu.

I Savas Vidner følger du nemlig enspænderen Dannie. Hun har ikke just meget at juble over her i livet. Hun er blevet suspenderet i sit virke som præst og ham, der skulle forestille at være der for hende, er smuttet. Altså ser livet ikke ud til at flaske sig vitterligt for romanens hovedperson. Og det hele skal da også vise sig at blive langt mere tragisk, da Dannies søster beder hende om at rejse til Skotland omgående, hvor hun befinder sig. Desværre er søsteren på mystisk vis forsvundet, da Dannie når frem.

Hvad er der sket? Hvor er hun?

Hemmeligheder der har ligget hen i århundreder, videnskab og forskning inden for hekseprocesser og dæmonisering sender Dannie ud på en rejse, hvor hun må se tilbage på den opvækst, hun så længe har forsøgt at fortrænge.

Bogen er på bette 448 sider, og den findes både som bog, e-bog og lydbog. Glæd jer til ægte uhygge!

Bogen kan købes her: https://www.saxo.com/dk/savas-vidner_sara-bouchet_indbundet_9788711698006

2. HÅB af Amanda Berry og Gina DeJesus

Hvis du mere er til de autentiske sataner i groveste stil, så vil jeg klart anbefale Håb.

Håb er skrevet Amanda Berry og Gina DeJesus. To piger som måtte gennemleve deres livs største mareridt sammen.

I 2013 fik alarmcentralen et rædselsvækkende opkald fra en pige. Hun fortalte, at hun hed Amanda Berry, og at hun var blevet kidnappet for ti år tilbage. Her begynder en fortælling om at kæmpe mod sin kidnapper, blive mor med sin gerningsmand og leve i stilhed blandt andre kvinder i samme situation.

Både Amanda Berry og Gina DeJesus skrev under deres tilfangeskab dagbog i det skjulte. Det er ud fra disse bøger, at vi nu får lov til at komme helt tæt på historien om pigerne fra huset i Cleveland, der skabte en bølge af chokerende overskrifter bare 6 år tilbage.

Bogen er på 352 sider, og den findes både som bog, e-bog og lydbog. Hvis du vil have autentisk gys, så skal du få autentisk gys gennem denne skrækkelige beretning.

Bogen kan købes her: https://www.saxo.com/dk/haab_amanda-berrygina-dejesus_indbundet_9788771596922

3. DR. JEKYLL OG MR. HYDE af Robert Louis Stevenson

Den sidste gyser anbefaling, jeg vil komme med i dag, er R. L. Stevensons fantastiske og gyselige fortælling om den højt respekteret læge og forsker Dr. Jekyll og den diametrale modsætning Mr. Hyde. Så er du til et psykologisk spil med et twist af skotsk krydderi fra 1886, så skal du helt sikkert give denne et skud.

Dr. Henri Jekyll arbejder på en mikstur, som skal kunne skille hans gode sider fra hans dårlige. Under egen forskning og eksperimenteren på sig selv, opstår der pludselige komplikationer.

Hvor dr. Jekyll er en verdens mand, er Mr. Hyde den forbryderiske type, som ingen kan udstå udseendet af. Han er hæslig og morderisk, og da Dr. Jekyll og Mr. Hydes mødes går det hele løs!

Så er du til skotsk gys og krimi, så er denne bog absolut det hele værd!

Og nu vil jeg ikke fortælle mere om den 

Bogen er på bette 72 sider, og derfor dejlig overskuelig at komme igennem trods 1800-tallets finurlige sprogbrug. Bogen er at finde som både bog, e-bog og lyd.

Bogen kan købes her: https://www.saxo.com/dk/dr-jekyll-og-mr-hyde_robert-louis-stevenson_haeftet_9788711835128

Der er ingen betalt reklame i blogindlægget. Derfor er ovenstående links heller ikke affliateret. Dette er bare rene anbefalinger lige fra Halloweenhjertet og til jer.

God læselyst!

27 år. Det er præcis, hvad jeg er. Mig, Jeanne. Men jeg er også mor, bogelsker og forfatterspire. Lige nu arbejder jeg på min, forhåbentlig, debutroman "Alkymistens barnebarn", så wish me luck, og følg med i min rejse lige her - på bloggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *