Boganbefalinger

Boganmeldelse af “Vildheks – Ildprøven”

Titel: Vildheks – Ildprøven (1)

Forfatter: Lene Kaaberbøl

Udgivelses år: 2010

Antal sider: 155

Hvordan ville du reagere, hvis alt, hvad du troede på og var overbevidst om, pludselig viste sig at være noget helt andet? Ja, det kan selvfølgelig være svært at svare på, men det er præcis det spørgsmål, Clara må stille sig selv!

Clara er en ganske almindelige pige, det tror hun i hvert fald selv, men alting skal vise sig at være noget ganske andet, end hvad det faktisk ser ud til at være.

Lene Kaaberbøl har endnu en gang formået at skabe en helt fantastisk og magisk fortælling. Denne gang om pigen Clara, der nu må stå ansigt til ansigt med en ny og anderledes hverdag, end den hun hidtil har kendt til og betragtet som hendes helt almindelige liv.

Referat:

Det er den sorte kat, der starter lavinen. Den lavine der braser hele Claras hverdag sammen. Den hverdag hun altid har levet i og affundet sig med. Hun er jo en helt almindelig pige på 12 år, ik’?

Men en dag er det sket. Den sorte kat vender op og ned på alting. Pludselig er den velkendte hverdag ikke længere den trygge og normale, men et farligt sted, hvor hun må affinde sig med en ny rolle for at overleve.

Men hvad er der med den her sorte kat? Hvorfor overfaldte den hende? Og er den virkelig grunden til, at hun pludselig føler sig syg? Men hvem var så skyggen? Den mørke og uhyggelige?

Den eneste der kan hjælpe med svarene er Claras moster. Den moster hun ikke anede, hun havde. Moster Isa er nemlig heks, og det samme skal vise sig for Clara. En vildheks om du vil … !

Stjernestøv fra 1 til 5:

✨✨✨✨

Hvis du er en ægte hekseelsker og føler magien helt ud i fingerspidserne, så er det klart en bog for dig.

Bogens aldersgruppen ligger på de 10 år +, men hvis du som mig finder børnebøger lige så magiske og spændende som både ungdomsbøger og dem til den ældre aldersgruppe, Ja, så er det bare med at komme i gang. Bogen er i en serie på 6 bøger i alt, så hvis du først bliver fanget, kan du glæde dig til mange flere i samme genre og fortælling!

Bogen kan læses eller høres på bl.a. Mofibo, Ereolen eller Saxo.

Der er ingen betalt reklame i blogindlægget. Derfor er ovenstående links heller ikke affliateret. Dette er bare ren anbefaling lige fra læserhjertet og til jer.

God læselyst

27 år. Det er præcis, hvad jeg er. Mig, Jeanne. Men jeg er også mor, bogelsker og forfatterspire. Lige nu arbejder jeg på min, forhåbentlig, debutroman "Alkymistens barnebarn", så wish me luck, og følg med i min rejse lige her - på bloggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *