Boganbefalinger

Boganmeldelse af “Amazonernes Ring”

Titel: Amazonernes Ring

Forfatter: Anne Fortier

Udgivelses år: 2013

Forlag: Gyldendal

Antal sider: 633

Hvis du er til mystik og spænding i en kombination af hæsblæsende action direkte i skrevne sprog, så skal du læse med her. “Amazonernes Ring” er alt det, du går og mangler i din hverdag. Du kommer ud på en rejse med en smuk kvinde, som møder smukke og mystiske mænd, mens alt fra turistbrochurer til Hollywood film kan gå hjem og pakke deres ting. Det her er en bog, man bare ikke må gå glip af!

Referat:

Diana Morgan, en ung smuk kvinde på 28 somrer, sættes i den grad på prøve, da hun bliver tilbudt at kigge nærmere på nogle nyfundne inskriptioner langt under jordens overflade i Algeriet. Hendes baggrund som filolog må tænkes at være grunden, men hurtigt går det op for Diana, at der er meget mere på spil end bare hendes akademiske baggrund.

Den personlige interesse i de krigeriske Amazoner, mytologiske kvinder med træng til at forsvare sig selv, som var de skåret direkte ud af mandens fysik. Med en notesbog givet til hende af hendes farmor, begiver Diana sig ud på sit livs eventyr.

Men som vi alle ved, kommer man aldrig gennem et eventyr uden udfordringer, både de fysiske og personlige, og det er præcis, hvad Diana skal udsættes for. Familiehemmeligheder må frem i lyset såvel som internationale kunsthandlers egoistiske og selvfiske træng til at eje hele verden.

Fra Saharas ørkenvarme kommer hun på en rejse i hælene på mytologiske kvinder, hun end ikke er sikker på selv har eksisteret, til Knossos og Troja. Men hun er ikke alene på rejsen. I hælene på hende lurer farerne konstant. Modstanden på hendes arbejde ender i kæmpe klimaks, og så får du ikke mere af vide her.

Stjernestøv fra 1 til 5:

✨✨✨✨✨

Den danske forfatter Anne Fortier har her skrevet en bog, som rammer de fleste af dine følelsesregistrer. Derfor fortjener den også klart fem store stjernestøvsdrys direkte ud i rummet. Du kommer på en prøve i ikke at læse den hele på én gang, for den kan være meget svær at lægge fra sig, når man først er gået i gang. Du vil hurtig vide mere (og ha’ mere … og så siger jeg ikke mere).

Det her er en bog for den krimi-., fantasy-, historiske-, romantiske- og spændingselskende boglæser. Alle lige gyldigt læsebaggrund og interesse kan læse og nyde denne bog.

Bogen kan læses eller høres på bl.a. Mofibo, Ereolen eller Saxo.

Jeg har både læst og lyttet til “Amazonernes Ring”, og begge oplevelser var lige fantastiske!

Der er ingen betalt reklame i blogindlægget. Derfor er ovenstående links heller ikke affliateret. Dette er bare ren anbefaling lige fra amazonerhjertet og til jer.

God læselyst

Mit navn er Jeanne Goldbech. Jeg er forfatter til bøger i både fantasy og realisme genren. Derudover er jeg også mor, kæreste, husalf, lærer, korrekturlæser og ja, meget mere. Jeg håber, du vil finde, hvad du søger. God læselyst. Forfatter til: 'Evigheden' fra '21 - en novellesamling sammen med 12 andre dygtige forfatter. 'Tikka og Laj'-serien - udkommer i 2024. Letlæs ungdomsbog - udkommer i 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *