Boganbefalinger

Boganmeldelse af “Isprinsessen”

Titel: Isprinsessen

Forfatter: Camilla Läckberg

Udgivelses år: 2004

Antal sider: 362

For nogle er hun Sveriges krimidronning, for andre blot endnu en krimiforfatter, men for mig er hun den første krimiforfatter, jeg faldt over!

Min første krimi var simpelthen “Isprinsessen” af Camilla Läckberg. Hun fangede mig i sin hule hånd, og siden den dag har jeg troligt læst alle hendes kriminalromaner om Erica Falck og Patrick Hedström fra Fjällbacka.

Og hvis man troede, at der skete mange mord i Midsomer sammen med Kriminalkommissær Barnaby, så skulle I bare vide, hvad Erica og Patrick ikke bliver udsat for! 😉

Referat:

I Fjällbacka er et ægtepar på tragisk vis omkommet i en bilulykke. Det betyder, at forfatteren Erica Falck vender tilbage til sin barndomsby og bosætter sig i sine nu afdøde forældres hus.

Der skal dog ikke gå længe, før endnu en tragisk begivenhed finder sted, da Erica finder sin gamle veninde Alexandra liggende nøgen i et badekar med begge håndled skåret over. Er det er selvmord? Eller er det meget værre? Et mord?

Det må Tanumshedes politistation nu finde ud af. Patrick Hedström bliver straks sat på sagen, men igen bliver tingene sat på prøve, da endnu et dødsfald finder sted af en maler, kvalt blandt sine værker, og her hersker der ingen tvivl. Det er et mord!

Erica kan dog ikke lade sagen ligge alene i hænderne på en flok politibetjente, så hun hvirvler omgående sig selv ind i sagen, og sammen med Patrick opstår der meget mere end samarbejdsvanskeligheder og romantik.

Stjernestøv fra 1 til 5:

✨✨✨

Hvis man er til en god krimi med en masse plots og karakterer, der hvirvler hinanden og andre ind i dramaer, familietragedier og romantiske forhold, så er den her bog en ren anbefaling herfra!

“Isprinsessen” er første bind i Camilla Läckbergs Fjällbacka-serie på nu 10 bind! Så hvis du først falder for første bog, så falder du helt sikkert også for de andre.

Men husk altid at holde tungen lige i munden, når du læser Camilla Läckbergs bøger. Hun elsker at have mange karakterer med, og man skal bestemt ikke sove i timen, hvis man skal kunne huske dem alle og deres indblanding.

Bogen kan læses eller høres på bl.a. Mofibo, Ereolen eller Saxo.

Der er ingen betalt reklame i blogindlægget. Derfor er ovenstående links heller ikke affliateret. Dette er bare ren anbefaling lige fra læserhjertet og til jer.

God læselyst

Mit navn er Jeanne Goldbech. Jeg er forfatter til bøger i både fantasy og realisme genren. Derudover er jeg også mor, kæreste, husalf, lærer, korrekturlæser og ja, meget mere. Jeg håber, du vil finde, hvad du søger. God læselyst. Forfatter til: 'Evigheden' fra '21 - en novellesamling sammen med 12 andre dygtige forfatter. 'Tikka og Laj'-serien - udkommer i 2024. Letlæs ungdomsbog - udkommer i 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *