Boganbefalinger

Boganmeldelse af “World War Z”

Titel: World War Z

Forfatter: Max Brooks

Udgivelses år: 2013

Antal sider: 440

Det hele startede med en virus. En virus der bare blev ved og ved med at sprede sig. Pludselig kender du ikke til den verden, du hidtil har levet i, hvis du altså er en af de heldige overlevende. Hvis du ikke er, hverken kender du, eller ved du, at du lever i en verden.

Det er en virkelighed, der giver sig til kende i Max Brooks’ “World War Z”. En fantastisk fortælling om en fremtid, der kan ændres af små og måske uforklarlige ting, men hvor konsekvenserne af et samfund, der kun kæmper for egen overlevelse, ender med at falde!

Referat:

Gennem øjenvidneberetninger fortælles bogen. Og gennem disse må vi forstå alvoren af en virus, der ikke bare dræber folk, men vækker dem til live igen som omvandrende døde. Døde med smitte og en virus der havde til formål at tilintegøre alt og alle. Det var en katastrofe som absolut ingen forudså eller nåede at stoppe i tide.

De modige må rejse sig fra støvet af tabet af familie og venner og søge efter de spørgsmål, som længe har ligget ubesvaret hen.

Zombiekrigen varede alt for længe, og konsekvenserne blev kun større og større for hver dag, der gik! 10 år skulle den tage, og det er efter den, at en udsending af FN’s styrker tager rundt i verden, for at samle så mange som muligt beretninger om den forfærdelige krig!

Stjernestøv fra 1 til 5:

✨✨✨

Denne her bog er helt fantastisk, hvis du er ægte zombiefan! Den fortælles på en helt speciel og levenede måde. Man skal dog kunne lide genren, og måden historierne bliver fortalt på. Dog er der ingen grund til ikke at gå i gang med den! Du vil klart få et helt nyt syn på, hvordan vi som mennesker kan og vil handle i svære situationerne, og med denne bog kan vi også håbe, at vi i stedet for ren overlevelse også vil stå sammen, hvis uheldet skulle være ude!

Bogen kan læses eller høres på bl.a. Mofibo, Ereolen eller Saxo.

Der er ingen betalt reklame i blogindlægget. Derfor er ovenstående links heller ikke affliateret. Dette er bare ren anbefaling lige fra gyserhjertet og til jer.

God læselyst

27 år. Det er præcis, hvad jeg er. Mig, Jeanne. Men jeg er også mor, bogelsker og forfatterspire. Lige nu arbejder jeg på min, forhåbentlig, debutroman "Alkymistens barnebarn", så wish me luck, og følg med i min rejse lige her - på bloggen!

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *