Pusterummet

Velkommen til Pusterummet

Velkommen til Pusterummet!

Pusterummet er tiltænkt, at det er her, jeg kan få luft. Jeg er en person, som så mange andre, med mange meninger, holdninger og en gang i mellem, så har jeg også brug for at få lukket op for sluserne. Derfor er Pusterummet et sted, hvor meninger ikke altid mødes, men det er her, hvor meninger får lov til at fylde.

Man kunne også kalde rummet for en åben dagbog. Når hverdagen møder udfordringer, som der må ytres om, fordi en undren eller andet må tale for sig.

Jeg glæder mig til at byde jer alle ind i min hverdag, hvor bøger, familieliv og hverdagens små finurligheder holder til.

Mit navn er Jeanne Goldbech. Jeg er forfatter til bøger i både fantasy og realisme genren. Derudover er jeg også mor, kæreste, husalf, lærer, korrekturlæser og ja, meget mere. Jeg håber, du vil finde, hvad du søger. God læselyst. Forfatter til: 'Evigheden' fra '21 - en novellesamling sammen med 12 andre dygtige forfatter. 'Tikka og Laj'-serien - udkommer i 2024. Letlæs ungdomsbog - udkommer i 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *