Pusterummet

Velkommen til Pusterummet

Velkommen til Pusterummet!

Pusterummet er tiltænkt, at det er her, jeg kan få luft. Jeg er en person, som så mange andre, med mange meninger, holdninger og en gang i mellem, så har jeg også brug for at få lukket op for sluserne. Derfor er Pusterummet et sted, hvor meninger ikke altid mødes, men det er her, hvor meninger får lov til at fylde.

Man kunne også kalde rummet for en åben dagbog. Når hverdagen møder udfordringer, som der må ytres om, fordi en undren eller andet må tale for sig.

Jeg glæder mig til at byde jer alle ind i min hverdag, hvor bøger, familieliv og hverdagens små finurligheder holder til.

27 år. Det er præcis, hvad jeg er. Mig, Jeanne. Men jeg er også mor, bogelsker og forfatterspire. Lige nu arbejder jeg på min, forhåbentlig, debutroman "Alkymistens barnebarn", så wish me luck, og følg med i min rejse lige her - på bloggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *