Boganbefalinger

Boganmeldelse af “Twilight – Tusmørke”

Titel: Twilight 1 – Tusmørke 

Forfatter: Stephenie Meyer 

Udgivelses år: 2005 

Antal sider: 493 

Har du nogensinde drømt om ham den lækre fra klassen? Ham alle bare vil have? Ja, det har jeg også!

Jeg så Twilight – Tusmørke før, jeg læste bogen. Jeg var af den overbevisning om, at det simpelthen var for mærkeligt at lave en ungdomsfilm med en vampyr i hovedrollen, og hele det her teenage kærlighedsdrama. Hvilket var mere bizart end at blive forelsket i det overnaturlige?

Men jeg faldt i med begge ben, den dag jeg sad i sofaen hjemme hos min mor og så den en aften sammen med mine yngre søskende. Jeg måtte bare læse bogen bagefter! Og bogen var præcis lige så god som filmen, og det er absolut ingen skam at have set filmen før bogen.

Referat:

Bella mødte regnfulde Forks med sukkende blik. Det var ikke en glæde over at skulle flytte hjem til sin far, der drev hende hertil, men tanken om at hendes mor, nu kunne leve hendes liv, der satte punktummet for det nye kapitel.

Hun var ikke klar til at sige farvel til den solrige hverdag i Phoenix, men det var nødvendigt. Nu måtte hun bare affinde sig med, at hun skulle ende sine teenageår i kedsomhed, indtil hun sluttede high school i Forks. Det var først, da hun fik øjnene op for den mystiske Edward Cullen, at hele hendes verden tog en ny drejning.

Edward Cullen var tilflytter præcis som Bella, og så måske alligevel ikke. For hvor længe levere vampyrer egentlig? De lever for evigt. Men hvad spiser vampyrer? Eller retter sagt … hvad drikker de?

Bella finder snart ud af sandheden, men skræmmer det hende? Og hvad vil Edward gøre? Det synes jeg, at du skal læse bogen for at finde ud af! Du vil helt sikkert finde det både interessant, spændende og romantisk.

Stjernestøv fra 1 til 5:

✨✨✨✨✨

Ingen tvivl om at Stephenie Meyer her har skrevet en helt fantastisk bog. Hele den her Paranormal Romance og Urban Fantasy genre er Meyer fuldstændig vidunderlig i, derfor kan jeg ikke andet end at anbefale den til andre.

Twilight serien er en perfekt bogserie til et afbræk i hverdagen. Det gælder både den unge, teenageren og den voksne, som bare holder utrolig meget af fantasygenren med hele det her vampyr og varulve trekantsdrama.

Bogen kan læses eller høres på bl.a. Mofibo, Ereolen eller Saxo.

Der er ingen betalt reklame i blogindlægget. Derfor er ovenstående links heller ikke affliateret. Dette er bare ren anbefaling lige fra gyserhjertet og til jer.

God læselyst

27 år. Det er præcis, hvad jeg er. Mig, Jeanne. Men jeg er også mor, bogelsker og forfatterspire. Lige nu arbejder jeg på min, forhåbentlig, debutroman "Alkymistens barnebarn", så wish me luck, og følg med i min rejse lige her - på bloggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *